sweden-flag

Vi pratar svenska!

Så vill du ta din röst till nästa nivå? Vi har lång erfarenhet av beprövade resultat som coachar vuxna, tweens, tonåringar och barn, från nybörjare med liten eller ingen erfarenhet till avancerade proffs, specialiserat på moderna musikstilar: pop, rock, R & B, countrymusik, evangelium, musikalisk teater. Vår framgång är din framgång och inkluderar # 1 Billboard Hits, idolshower, auditions och våra välbesökta showcases på The Bitter End i NYC! Men vi njuter också av att undervisa alla nybörjare och titta på dem blom!

Med platser i Midtown Manhattan och Long Island erbjuder vi anpassade privata lektioner, halvprivata kurser, gruppklasser och workshops för att hjälpa dig att hitta och utveckla dina röst- och prestationsförmåga.
Oavsett din utgångspunkt är vår stödjande undervisningsstil bevisad att bygga förtroende och öppna och utöka din röst. Håll inte längre kvar! Låt Voice Academy NYC ta din röst till nästa nivå när vi anpassar en lektionsplan kring dina naturliga styrkor och svagheter.